Audio 1+1

Audio 1+1 – икономичната технология

Audio 1+1 носи името си от броя проводници, които са необходими на продуктите, използващи технологията, за да работят. Единственото нужно окабеляване е индивидуален проводник за всеки потребител и един проводник, който се споделя от всички.

 


Audio 1+1 – домофони

С технологията Audio 1+1 могат да бъдат използвани аудиодомофони с дизайн Exhito и Project. Продуктите с дизайн Exhito притежават дискретен профил, но здрава конструкция и функционалност, комбинирайки нови технологии и елегантни форми в един перфектен продукт. Производителите от Farfisa са помислили и за по-носталгично настроените от нас, перфектното решение за които са аудиодомофоните от серията Project.

 


Audio 1+1 – домофонни табла

Profilo, RP, Agora, Matrix Style, Agora Light, Mody – богат избор на дизайн, нали? Тъй като Audio 1+1 е една от най-често използваните технологии при домофонните системи в нашата страна, инженерите от Farfisa са се погрижили да предоставят по нещо за всеки вкус. Независимо дали предпочитате по-светли или по-тъмни цветове, или пък имате нужда от водо- и удароустойчиво домофонно табло, Audio 1+1 предлага решение за вас.

 


Audio 1+1 – функционалност

Технологията Audio 1+1 предлага на своите потребители основните функции, очаквани от една домофонна система – управление на електронна брава, разговор с посетител. Технологията позволява добавянето на допълнителни аксесоари към домофонната система, добавяйки още функции към нея, ако това е необходимо.

 


Audio 1+1 – контрол на достъпа

Farfisa домофонни системи гарантират висока степен на сигурност за всяка сграда, но за да се достигне максимално ниво на сигурност, специалистите съветват те да бъдат комбинирани със системи за контрол на достъп. Потребителите, използващи технологията Audio 1+1, могат да избират между контролери, управляващи електронна брава с индивидуален код и такива, използващи магнитни карти за достъп. Самостоятелните контролери за технологията се предлагат в същите серии като домофонните табла – Mody, Prifilo, Matrix Style.