Matrix Style

Matrix Style – сигурното решение

Серията Matrix Style е анти-вандалното и сигурно решение за аудио и видеодомофонни табла от Farfisa. Корпусът и бутоните са изработени от неръждаема стомана. Както аудио, така и видеодомофонните табла от серията са устойчиви на удар и вода, отговаряйки съответно на стандарти IP45 и IK09. Този факт прави продуктите от серията изключително подходящи за сгради, в които е необходимо високо ниво на сигурност.

 


Matrix Style – перфектен завършек

Серията Matrix Style се изпълнява в цвят „титаниево сиво“. Завършекът е матов, за по-голяма елегантност и издръжливост на материала. Всички модули от серията разполагат със зелена подсветка за по-лесна употреба особено през тъмната част на денонощието. Изпълнението на големи проекти също не е проблем за Matrix Style – модулите могат да бъдат подредени вертикално или хоризонтално, в зависимост от мястото за монтаж. Разбира се, като всяка друга серия, и тази се предлага с рамки за вкопаване, открит монтаж и козирки за защита от лоши метрологични условия.

 


Matrix Style – гъвкавост и технология

Серията Matrix Style се предлага за технологиите DUO, FN4000, DF6000, Video 4+1 и Audio 4+1. В зависимост от броя на потребителите и използваната технология, можете да изберете между модул с индивидуален бутон за повикване на всеки абонат или цифрова клавиатура с дисплей. Видеодомофонните табла Matrix Stlye за всяка една серия разполагат с 3.6 мм цветна камера с подсветка. Използвани с технологията DUO, към тях могат да бъдат свързани камери за видеонаблюдение.

 


Matrix Style – контрол на достъпа

За гарантиране на максимална сигурност, Farfisa предлага модул за контрол на достъпа от серията Matrix Style. FC52MAS отговаря на стандарт IP45 и управлява електронна брава с индивидуални кодове за всеки потребител.

 


Високо качество – произведено в Италия

Домофонни системи с марката Farfisa се произвеждат в Италия вече повече от 20 години. Внедряването на най-новите технологии, модернизирането на дизайна и използването на все по-добри материали при производството са причина за развитието на марката в глобален мащаб. Към момента домофонни системи и системи за контрол на достъпа с марка Farfisa се продават в над 60 страни по целия свят. Процесите по производство и развитие на нови продукти се следят с изключителна прецизност, за да се удовлетворят нуждите на всеки потребител.