Новини

Близо 10 тона събрани капачки. Биттел с грамота.

Кампанията "Капачки за Бъдеще" приключи успешно с отлични резултати. Събраното количество капачки в София възлиза на 8510 килограма. Пловдив се присъедини с 1250 кг., с което общото количество става почти 10 тона. В събирането се включиха множество граждани от различни възрастови групи. Екипът на фирма Биттел успя да събере крупното количество от 77 килограма, с което даде своя принос за благородната кауза.

Организаторите от фондация "Лазар Радков" имат предварително събрана сума и с добавянето на средствата от връщането на капачките се надяват да съберат нужната сума за закупуването на кувьоз за "МБАЛ - Червен бряг". Очакваме информация относно закупуването и даряването на апаратурата.

През пролетта на 2018 година кампанията ще има ново издание, така че пропусналите тазгодишното ще могат да се включат. А ние започваме да събираме капачки отсега.


 

Farfisa.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!