Стойка за стена за Exhito видеодомофон Farfisa WB3262

 • Код: 2080040
 • Няма наличност
 • Тегло: 0.27 кг

Стойка за стена за Exhito видеодомофон Farfisa WB3262 е задължителен аксесоар към видеодомофон EX3262C, използващ технология DUO.

Документация

 • Схема за свързване на Farfisa WB3262_en Свали
 • Продуктов каталог Farfisa 2015_en Свали
 • Каталог на продукти Farfisa, поддържащи технология DUO_en Свали

Мнения

 1. Добави мнение
 2. 1 2 3 4 5

Техническа информация

 • Общи
 • Визуални
 • Технология:

  DUO

 • Дизайн:

  Exhito

 • Функции
 • Технически спецификации
 • Монтаж:

  Стенен

 • Транспортна опаковка - WB3262 WALL BRACKET DUO
 • Брой опаковки:

  1 бр.

 • Размер опаковка (ВхШхД см):

  6 x 23 x 22.3; Тегло: 0.27 кг.;

Подробно описание

Farfisa WB3262

WB3262 е стойка за стена за видеодомофон EX3262 на Farfisa. Тя е задължителен аксесоар към модела.

Стойка за стена за Exhito видеодомофон Farfisa WB3262

Стойка за стена за Exhito видеодомофон Farfisa WB3262

WB3262 използва DUO

DUO технологията използва два проводника, без поляритет, както при аудио, така и при видеодомофонните инсталации, което гарантира бърз монтаж дори при големи и сложни обекти. Технологията позволява използване на множество входни домофонни табла на един обект, както и един или няколко портиерни пултове, ако това е необходимо. Технологията поддържа практически неограничен брой потребители в една система.


DUO – домофонни системи за всеки вкус

От домофонните табла можете да избирате между Profilo, Matrix Style, Agora, Agora Light и Solvo. Модулните домофонни табла с бутони за директно повикване на абонатите са по-подходящи за малки обекти, докато дизайните Profilo и Matrix Style са перфектното решение за големи и сложни проекти, благодарение на цифровите си клавиатури със стоманени бутони и LCD дисплей за по-бързо и лесно набиране на абонатите.

Стойка за стена за Exhito видеодомофон Farfisa WB3262

Стойка за стена за Exhito видеодомофон Farfisa WB3262

DUO – видеонаблюдение

Друго предимство на DUO технологията е възможността към нея да бъдат включени камери за видеонаблюдение. Тази функционалност е изключително полезна от съображения за сигурност, когато има опасност от вандализъм над домофонното табло или пък има нужда от по-добро наблюдение над входната точка на обекта.


DUO – контрол на достъпа

Farfisa домофонни системи гарантират висока степен на сигурност за всяка сграда, но за да се достигне максимално ниво на сигурност, специалистите съветват те да бъдат комбинирани със системи за контрол на достъп. Потребителите могат да избират между системи за контрол на достъпа, използващи индивидуални кодове, или магнити карти и чипове от сериите Profilo, Mody и Matrix Style.

Стойка за стена за Exhito видеодомофон Farfisa WB3262

Стойка за стена за Exhito видеодомофон Farfisa WB3262

Exhito – стил и технология

Това е Exhito – най-гъвкавото технологично решение за аудио и видео домофони от Farfisa. Серията съчетава в себе си нови технологии и елегантни форми. С дискретен профил, но здрава конструкция, серията предоставя множество възможности, благодарение на вградените си функционални бутони. Видеодомофонът със седем бутона използва два от тях за активиране на функция „Наблюдение“ и управление на електронна брава, а останалите пет – за интеркомни повиквания и други функции. Farfisa предлага и икономичен модел с три бутона, който изпълнява само основните функции.


Високо качество – произведено в Италия

Домофонни системи с марката Farfisa се произвеждат в Италия вече повече от 20 години. Внедряването на най-новите технологии, модернизирането на дизайна и използването на все по-добри материали при производството са причина за развитието на марката в глобален мащаб. Към момента домофонни системи и системи за контрол на достъпа с марка Farfisa се продават в над 60 страни по целия свят. Процесите по производство и развитие на нови продукти се следят с изключителна прецизност, за да се удовлетворят нуждите на всеки потребител.

Стойка за стена за Exhito видеодомофон Farfisa WB3262

 

Farfisa.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!