Видеоразпределител за 1 абонат Farfisa DV2421Q

 • Код: 2080041
 • В наличност
 • Тегло: 0.03 кг

Видеоразпределител за 1 абонат Farfisa DV2421Q се използва при технологиите DUO и Home Automation. Позволява включването на един видеомонитор от сериите EXHITO или ZHERO.

Документация

 • Каталог на продукти Farfisa, поддържащи технология DUO_en Свали
 • Основна информация за Farfisa DV2421Q_en Свали
 • Продуктов каталог Farfisa 2015_en Свали

Мнения

 1. Добави мнение
 2. 1 2 3 4 5

Техническа информация

 • Общи
 • Аудио / Видео:

  Видео

 • Визуални
 • Технология:

  DUO , Home automation

 • Функции
 • Технически спецификации
 • Захранване:

  От системата

 • Размери:

  43 x 36 x 25 мм

 • Транспортна опаковка - DV2421Q DERIV 1 USCITA DUO
 • Брой опаковки:

  1 бр.

 • Размер опаковка (ВхШхД см):

  9 x 9.7 x 16; Тегло: 0.32 кг.; К-во единици: 10 бр.

Подробно описание

Farfisa DV2421Q

Видеоразпределител Farfisa DV2421Q позволява включването на един видеомонитор от серии EXHITO или ZHERO към домофонна система, използваща DUO технология.

Видеоразпределител за 1 абонат Farfisa DV2421Q

Видеоразпределител за 1 абонат Farfisa DV2421Q

DV2421Q използва DUO

DUO технологията използва два проводника, без поляритет, както при аудио, така и при видеодомофонните инсталации, което гарантира бърз монтаж дори при големи и сложни обекти. Технологията позволява използване на множество входни домофонни табла на един обект, както и един или няколко портиерни пултове, ако това е необходимо. Технологията поддържа практически неограничен брой потребители в една система.


DUO – домофонни системи за всеки вкус

С DUO технологията могат да бъдат използвани домофони от сериите Zhero, myLogic, Echos и Exhito. Така можете да изберете между аудио или видеодомофон, между стандартен домофон със слушалка или пък такъв с LCD сензорен екран и високоговорител. Благодарение на възможните комбинации, всеки потребител може да притежава аудио или видеодомофон според своя вкус и предпочитания.

Видеоразпределител за 1 абонат Farfisa DV2421Q

Видеоразпределител за 1 абонат Farfisa DV2421Q

DUO – лесна, надеждна, функционална

Технологията DUO се превърна в синоним на функционалност, надеждност и оптимизация. Благодарение на изключително икономичното си окабеляване, без поляритет, DUO се монтира и настройва бързо и без грешки. Не трябва да пренебрегваме и разходите за бъдещо надграждане и поддръжка, които са сведени до минимум благодарение на технологията. Тъй като DUO технологията се използва по целия свят, тя търпи постоянни подобрения и оптимизация, правещи я сигурен партньор във времето.


DUO – повече от другите

В основата на технологията стои идеята за функционалност и опростеност. Поради тази причина, DUO системите предлагат множество функции, които са опционални и трябва да бъдат закупувани отделно при други марки домофони. Две от тях са функцията за интеркомна връзка между абонатите и позвъняване с различна мелодия от етажен звънец. Всеки потребител (аудио или видеодомофон) при DUO има свой индивидуален адрес. Използвайки този адрес, потребителите в една сграда могат да комуникират помежду си, използвайки домофоните си. За по-голямо удобство, домофоните звънят с две различни мелодии, когато посетителят се намира пред входната врата на сградата и пред входната врата на всеки апартамент или офис.

Видеоразпределител за 1 абонат Farfisa DV2421Q

Видеоразпределител за 1 абонат Farfisa DV2421Q

DUO – видеонаблюдение

Друго предимство на DUO технологията е възможността към нея да бъдат включени камери за видеонаблюдение. Тази функционалност е изключително полезна от съображения за сигурност, когато има опасност от вандализъм над домофонното табло или пък има нужда от по-добро наблюдение над входната точка на обекта.


DUO – контрол на достъпа

Farfisa домофонни системи гарантират висока степен на сигурност за всяка сграда, но за да се достигне максимално ниво на сигурност, специалистите съветват те да бъдат комбинирани със системи за контрол на достъп. Потребителите могат да избират между системи за контрол на достъпа, използващи индивидуални кодове или магнити карти и чипове от сериите Profilo, Mody и Matrix Style.

Видеоразпределител за 1 абонат Farfisa DV2421Q

 

Farfisa.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!